Perdormire
Реклама

ПО БАРАЊЕ НА СТРУМИЧАНИ, ТУРИСТИЧКАТА АГЕНЦИЈА „АСТРАИОН“ ОРГАНИЗИРА ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ ВО НЕА КАЛИКРАТИЈА И НЕА ФЛОГИТА ВО ЧЕТВРТОК И НЕДЕЛА!

🌊🌴☀️ Eднодневно капење во Неа Каликратија и Неа Флогита. Сонце, плажа и највкусното гиро ве очекуваат во еден поинаков ден од неделата!!!

📌 Термин:
04.07.2019 – Четврток

07.07.2019 – Недела

Поаѓање во раните утрински часови

Цена: 750 денари

Резервации на тел:📱 070 643 492 ;☎️ 034 609 209
или во Агенција ” ASTRAION ” на ул. Благој Јанков Мучето бр. 5, веднаш спроти книжара ”Култура”

Ознаки
  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif