Home

Perdormire
Реклама

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: ПОЗНАТАТА КОМПАНИЈА ЗА ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МЕБЕЛ ЕФ-КМ, СО НОВ САЛОН ВО ЦЕНТАРОТ НА СТРУМИЦА!

Home

Компанијата ЕФ-КМ мебел, позната по висококвалитетен мебел и најголеми акции и промоции на мебел, отвори нов продажен салон за мебел од сопствено производство.

ЕФ КМ мебел за време на отворањето ќе им овозможи на своите купувачи убедливо најповолни цени и врвен квалитет, како и гаранција за секој купен производ.

Сега на уште една локација поблизу до вас, во срцето на градот ЕФ-КМ мебел и понатаму останува партнер на секој дом со доверба,

сигурност и квалитет достапен за сите купувачи во нашиот регион.