ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА: Коста Костадинов го крши кодексот на фер изборна кампања – Синоќа активисти на СДММ лепеле изборни плакати на локации на штабови на ВМРО-ДПМНЕ!

октомври 10, 2021

ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА:

Коста Костадинов го крши кодексот на фер изборна кампања.

Синоќа активисти на СДММ лепеле изборни плакати на локации на штабови на ВМРО-ДПМНЕ.

Јасна е намерата на губитниците да испровоцираат омраза и насилство.

Ова е прв пат во модерните изборни процеси во Струмица еден кадидат да ги прелепува изборните плакати на политичкиот опонент.

Ова е доказ колку тежи зборот на Костадонов.

Насилството и злобата се крие позади лицемерната насмевка.

Ги повикуваме активистите на СДСМ да не подлегнуваат на ,,диктаторските” идеи на Костадинов, бидејќи живееме во Струмица и повторно ќе треба да се погледнеме во очи и по завршувањето на локалните избори.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ