Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) ВМРО ДПМНЕ: Министерот за земјодeлство да дојде во Струмица и да го реши проблемот со откупот на зелка

Home

Проблемот со ниската откупна цена на пролетната зелка во струмичко продолжува.

Од ВМРО ДПМНЕ обвинуваат дека министерот за земјоделство не презема мерки кои ќе им помогнат на земјоделците. Во продолжение погледнете го видеото: