Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) УТРЕ ЗАПОЧНУВА МЕЃУНАРОДНИОТ ТУРНИР ВО ЧЕСТ НА ГОРАН ПАНОВ!

ОК „Џио Струмица“ во чест на прерано починатиот Горан Панов кој исто беше врвен струмички одбојкар, огранизираат меѓународен турнир кој ќе се одржи на 11 и 12 октомври во спортската сала „Парк“ во Струмица. Покрај „Џио Струмица“ на турнирот ќе учествуваат и екипата на Пирин Разлог од Бугарија, Будучност од Црна Гора и Борец од Бања Лука, Босна и Херцеговина.

11.10.2019 (ПЕТОК)
17:00 ЧАСОТ
О.К БУДУЧНОСТ ПОДГОРИЦА – ОК ПИРИН РАЗЛОГ

19:30 ЧАСОТ
О.К ЏИО СТРУМИЦА – О.К БОРАЦ БАЊА ЛУКА

12.10.2019 (САБОТА)
17:00 ЧАСОТ
НАТПРЕВАР ЗА ТРЕТО МЕСТО

19:30 ЧАСОТ
ФИНАЛЕ

„ЏИО СТРУМИЦА“

ОК „Џио Струмица“ во чест на прерано починатиот Горан Панов кој исто беше врвен струмички одбојкар, огранизираат меѓународен турнир кој ќе се одржи на 11 и 12 октомври во спортската сала „Парк“ во Струмица. Покрај „Џио Струмица“ на турнирот ќе учествуваат и екипата на Пирин Разлог од Бугарија, Будучност од Црна Гора и Борец од Бања Лука, Босна и Херцеговина.11.10.2019 (ПЕТОК)17:00 ЧАСОТО.К БУДУЧНОСТ ПОДГОРИЦА – ОК ПИРИН РАЗЛОГ19:30 ЧАСОТ О.К ЏИО СТРУМИЦА – О.К БОРАЦ БАЊА ЛУКА12.10.2019 (САБОТА)17:00 ЧАСОТНАТПРЕВАР ЗА ТРЕТО МЕСТО 19:30 ЧАСОТФИНАЛЕ

Posted by Strumica Denes on Thursday, 10 October 2019