Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) УМС СТРУМИЦА СО ПАРОДИЈА: ТРКА ВО ЛЕР

Home

„Откако дојде животот со него се натпреваруваме со буткање и во лер. Младите во Струмица со пародија го проследуват новото покачување на енергенсите и нивното лошо влијание директно врз животот на младите.

Владата наместо мерки за намалување на овој ефект создава дополнителни отежнувања. Трка во лер со буткање на возила во лер, со кациги и испишани пораки како во реалноста. Во таква трка секогаш се први оние кои успеват некако да избуткат до крајот на месецот“ – стои во објавата на фејсбук страницата на УНИЈА НА МЛАДИ СИЛИ О.К-СТРУМИЦА.

 

УМС СТРУМИЦА СО ПАРОДИЈА: ТРКА ВО ЛЕР

УМС СТРУМИЦА СО ПАРОДИЈА: ТРКА ВО ЛЕРОткако дојде животот со него се натпреваруваме со буткање и во лер. Младите во Струмица со пародија го проследуват новото покачување на енергенсите и нивното лошо влијание директно врз животот на младите.Владата наместо мерки за намалување на овој ефект создава дополнителни отежнувања. Трка во лер со буткање на возила во лер, со кациги и испишани пораки како во реалноста. Во таква трка секогаш се први оние кои успеват некако да избуткат до крајот на месецот.

Posted by Унија на Млади Сили на ВМРО – ДПМНЕ О.К. Струмица on Tuesday, 4 September 2018