Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) УМС НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА: ДО КАДЕ Е НОВИОТ СРЕДНОШКОЛСКИ ДОМ ВО СТРУМИЦА?

ВМРО ДПМНЕ

ДО КАДЕ Е НОВИОТ СРЕДНОШКОЛСКИ ДОМ ВО СТРУМИЦА?ПОЧИТУВАНИ ДЕНЕСКА ПРЕД УЧЕНИЧКИОТ ДОМ ВО СТРУМИЦА ГО ПРАШУВАМЕ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОГА ЌЕ ЗАПОЧНЕ ГРАДБАТА НА ВЕТЕНИОТ НОВ СРЕДНОШКОЛСКИ ДОМ ВО СТРУМИЦА.БИДЕЈЌИ ПОЛОВИНА ОД МАНДАТОТ ИСТЕЧЕ МОЖНОСТА ОВОЈ ПРОЕКТ ДА БИДЕ РЕАЛИЗИРАН ДО КРАЈ Е МАЛА .ДА ПРАШАМЕ, КОГА ЌЕ БИДЕ ИЗГРАДЕНА ЗГРАДА НА ТРИ СПРАТА СО НОВИ ПРОСТОРИИ ЗА ЖИВОТ И УЧЕЊЕ СО КАПАЦИТЕТ ОД 200 УЧЕНИЦИ.ЗДРУЖЕНИТЕ СИЛИ НА ЛОКАЛНА И НАЦИОНАЛНА ВЛАСТ НА СДСМ ОБЕЗБЕДИЛЕ ИНВЕСТИЦИЈА ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА УСЛОВИТЕ . ВО ПРЕВОД ОБЕЗБЕДИЛЕ ПОВЕЌЕ НОВИ КРЕВЕТИ ЗА ВО ЕДНА СПАЛНА. ИАКО И САМИТЕ НАПИШАЛЕ ДЕКА УЧЕНИЧКИОТ ДОМ СМЕСТЕН ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ ПОРАДИ СООБРАЌАЈОТ И КАФИЧИТЕ НЕ НУДИ МИРНИ УСЛОВИ ЗА ИЗВРШУВАЊЕ НА УЧЕНИЧКИТЕ ЗАДАЧИ.БИДЕЈЌИ МЛАДИТЕ ЗАСЛУЖУВАТ ПРИСТОЈНИ УСЛОВИ ЗА РАСТ, РАЗВОЈ И ЕДНАКВИ МОЖНОСТИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ БАРАМЕ ОВОЈ И СЛИЧНИ ПРОЕКТИ ДА ЗАПОЧНАТ НАСКОРО ВМРО-ДПМНЕ ВО СТРУМИЦА ЌЕ ОДРЖИ ,,РАЗГОВОРИ ЗА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА”. ГИ ПОКАНУВАМЕ СИТЕ МЛАДИ ОД РЕГИОНОТ ДА ДОЈДАТ И ДА ГИ КАЖАТ СВОИТЕ ПРОБЛЕМИ И ИДЕИ ЗА ПОДОБРА ИДНИНА. ВИ БЛАГОДАРАМ,

Posted by Унија на Млади Сили на ВМРО – ДПМНЕ О.К. Струмица on Tuesday, 8 October 2019

УНИЈА НА МЛАДИ СИЛИ НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА:

ПОЧИТУВАНИ

ДЕНЕСКА ПРЕД УЧЕНИЧКИОТ ДОМ ВО СТРУМИЦА ГО ПРАШУВАМЕ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОГА ЌЕ ЗАПОЧНЕ ГРАДБАТА НА ВЕТЕНИОТ НОВ СРЕДНОШКОЛСКИ ДОМ ВО СТРУМИЦА.

БИДЕЈЌИ ПОЛОВИНА ОД МАНДАТОТ ИСТЕЧЕ МОЖНОСТА ОВОЈ ПРОЕКТ ДА БИДЕ РЕАЛИЗИРАН ДО КРАЈ Е МАЛА .

ДА ПРАШАМЕ, КОГА ЌЕ БИДЕ ИЗГРАДЕНА ЗГРАДА НА ТРИ СПРАТА СО НОВИ ПРОСТОРИИ ЗА ЖИВОТ И УЧЕЊЕ СО КАПАЦИТЕТ ОД 200 УЧЕНИЦИ.

ЗДРУЖЕНИТЕ СИЛИ НА ЛОКАЛНА И НАЦИОНАЛНА ВЛАСТ НА СДСМ ОБЕЗБЕДИЛЕ ИНВЕСТИЦИЈА ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА УСЛОВИТЕ . ВО ПРЕВОД ОБЕЗБЕДИЛЕ ПОВЕЌЕ НОВИ КРЕВЕТИ ЗА ВО ЕДНА СПАЛНА.

ИАКО И САМИТЕ НАПИШАЛЕ ДЕКА УЧЕНИЧКИОТ ДОМ СМЕСТЕН ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ ПОРАДИ СООБРАЌАЈОТ И КАФИЧИТЕ НЕ НУДИ МИРНИ УСЛОВИ ЗА ИЗВРШУВАЊЕ НА УЧЕНИЧКИТЕ ЗАДАЧИ.

БИДЕЈЌИ МЛАДИТЕ ЗАСЛУЖУВАТ ПРИСТОЈНИ УСЛОВИ ЗА РАСТ, РАЗВОЈ И ЕДНАКВИ МОЖНОСТИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ БАРАМЕ ОВОЈ И СЛИЧНИ ПРОЕКТИ ДА ЗАПОЧНАТ

НАСКОРО ВМРО-ДПМНЕ ВО СТРУМИЦА ЌЕ ОДРЖИ ,,РАЗГОВОРИ ЗА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА”.

ГИ ПОКАНУВАМЕ СИТЕ МЛАДИ ОД РЕГИОНОТ ДА ДОЈДАТ И ДА ГИ КАЖАТ СВОИТЕ ПРОБЛЕМИ И ИДЕИ ЗА ПОДОБРА ИДНИНА.

ВИ БЛАГОДАРАМ,