Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) ТАЊА ДОСТИНОВА ЗАПРОВА: ВО СДСМ-СТРУМИЦА ВЛАДЕЕ ПАНИКА, СЕ ФАЛАТ ДЕКА СЕ ЖИВЕЕЛО ПОДОБРО!

Home

ВМРО-ДПМНЕ

ТАЊА ДОСТИНОВА ЗАПРОВА СО РЕАКЦИЈА НА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА НА СДСМ!Последниот прес на СДСМ во Струмица покажува дека во редовите на партијата на власт – владее паника.На прес конференција се фалат со покачени плати во образованието и, социјалната помош и ги известуват граѓаните дека ,,веќе се живеело подобро".Имено 15 години СДСМ вработува свои кадри во струмичкото основно и средно образование и во градинките. Исплашена од слабите изборни разултати СДСМ си ги потсетува своите дека им ги покачиле платите – за наводно, веќе да живеат подобро.Инаку, сите релевантни податоци зборуват дека образовниот систем во владеењето на СДСМ е значајно уназаден.Економското опустошување на државата, уништувањето на стопанството и земјоделието направи работната сила во регионот масовно да емигрира па нормално е овде да дојде до покачување на платите. СДСМ нема да постигне изборен ефект ниту од социјалната помош со која се обидува да ги поткупи најранливите категории на сограѓани.Конечно, не е чудно жените од раководството на СДСМ во Струмица последниве години да живеат подобро. По раскрчмување на државата и општината, превработеност во администрацијата и тендерите – редно е некој во земјава – и да си живее подобро.Наместо настапи со празна зборови за режим и откако се виде дека сте неспособни – време е да се скриете до 12ти Април, денот кога граѓаните ќе гласат масовно за ВМРО- ДПМНЕ.А потоа, следува обнова на општината и татковината !Ви благодариме;

Posted by Strumica Denes on Thursday, 23 January 2020

ТАЊА ДОСТИНОВА ЗАПРОВА СО РЕАКЦИЈА НА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА НА СДСМ!

Последниот прес на СДСМ во Струмица покажува дека во редовите на партијата на власт – владее паника.
На прес конференција се фалат со покачени плати во образованието и, социјалната помош и ги известуват граѓаните дека ,,веќе се живеело подобро”.

Имено 15 години СДСМ вработува свои кадри во струмичкото основно и средно образование и во градинките.
Исплашена од слабите изборни разултати СДСМ си ги потсетува своите дека им ги покачиле платите – за наводно, веќе да живеат подобро.
Инаку, сите релевантни податоци зборуват дека образовниот систем во владеењето на СДСМ е значајно уназаден.

Економското опустошување на државата, уништувањето на стопанството и земјоделието направи работната сила во регионот масовно да емигрира па нормално е овде да дојде до покачување на платите.

СДСМ нема да постигне изборен ефект ниту од социјалната помош со која се обидува да ги поткупи најранливите категории на сограѓани.

Конечно, не е чудно жените од раководството на СДСМ во Струмица последниве години да живеат подобро.
По раскрчмување на државата и општината, превработеност во администрацијата и тендерите – редно е некој во земјава – и да си живее подобро.

Наместо настапи со празна зборови за режим и откако се виде дека сте неспособни – време е да се скриете до 12ти Април, денот кога граѓаните ќе гласат масовно за ВМРО- ДПМНЕ.
А потоа, следува обнова на општината и татковината !

Ви благодариме;