Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВМРО-ДПМНЕ АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ ОД БАНСКО ПОБАРА ШТО ПОСКОРО ДА СЕ СЛУЧАТ ПРЕДВРЕМЕНИ ИЗБОРИ!

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски денеска во Банско одржа прес конференција на која побара што побрзо да се случат предвремени избори, бидејќи како што изјави тој последниот случај со СЈО докажа дека владата предводена од премиерот Зоран Заев мора да си заминат. Николоски изјави дека во Струмица прв пат беше воспоставен систем на криминал и корупција пред неколку години. Овој модел го воспоставија и на ниво на држава, рече тој. Во продолжение погледнете ја целосната прес конференција:

Изјава Банско Струмица 10.08.2019

Во Струмица прв пат беше воспоставен систем на криминал и корупција пред неколку години. Овој модел го воспоставија и на ниво на држава. Имаме една корумпирана спрега на СЈО, на премиерот Заев и на луѓето блиску околу него.Затоа очекуваме да се случат предвремени избори ден поскоро и Зоран Заев да замине.

Posted by Aleksandar Nikoloski on Saturday, 10 August 2019