(ВИДЕО) ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ УТРЕ (ЧЕТВРТОК) ВО СТРУМИЦА НА РАЗГОВОР СО ГРАЃАНИТЕ ЗА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА!

октомври 9, 2019

https://www.facebook.com/vmroaleksandardonev/videos/483043339211434/?__xts__[0]=68.ARDEWDw85ewuao2fndPPk7eLztOoBmLEBqNLhWdjGsaNeAieIcp7EsEtW1YaqRYsRG6ZBbsPByP5oS6P_XU7GNYkzYXsnSRFvS9IjfuAl0RmHN3ACzp674gSD-nFFn-0XqAnFm7FsCIe37GBerHGr41XgavWTWo31AC3sYaZBKxLol5FX6L6FHH8Gr3KHXQKcyR67nujad5Dd5bCol15RWOBpdfbmLKwSz3LJ0l_iq3xoiwhxjmwv4zOpVFuo0BjYT_WX3bvgWWAlzIb6EhO_GEpmWzMu60aBYm8jpKgkfYwI-EZK94pYEf-k_WHwDQMRmQmOoNoeKbCfNh1tgrBFjIMI2VIwex-6PA&__tn__=-R

Портпаролката на струмичкото ВМРО-ДПМНЕ, Александра Митева преку прес конференција го најави утрешното доаѓање на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во Струмица на разговори со граѓаните за Обновата на Македонија. Трибина ќе биде поставена пред самиот споменик на загинатите струмичани во пожарот односно кај маркет „Тинекс“. Со почеток во 16:00 часот ќе започнат средбите со граѓаните, а Христијан Мицкоски на струмичани ќе им се обраби во 18:00 часот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: