Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО+ФОТО) УНИЈАТА НА ЖЕНИ НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА ПОРАЧАА: „ЖЕНА ЌЕ Е, ГОРДАНА ЌЕ Е“

Home

Унијата на Жени на ВМРО-ДПМНЕ ОК Струмица ги поканува сите членови, симпатизери и сограѓани на голем народен собир. Митинг на кој својата програма ќе ја претстави кандидатот за претседател Проф. Гордана Силјановска-Давкова, а свое обраќање ќе има и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. Митингот ќе се одржи утре, 7 април со почеток во 20:00 часот на платото пред споменикот на „Благој Јанков Мучето“ во големиот Градски парк.

Унијата на Жени на ВМРО-ДПМНЕ Струмица, преку видео ги повикаа струмичани да ја поддржат Проф. Гордана Силјановска Давкова!

ГОРДАНА

УНИЈАТА НА ЖЕНИ НА ВМРО-ДПМНЕ ОК СТРУМИЦА ГИ ПОКАНУВА СИТЕ ЧЛЕНОВИ, СИМПАТИЗЕРИ И СОГРАЃАНИ НА ГОЛЕМ НАРОДЕН СОБИР! МИТИНГ НА КОЈ СВОЈАТА ПРОГРАМА ЌЕ ЈА ПРЕТСТАВИ КАНДИДАТОТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ ПРОФЕСОР ГОРДАНА СИЛЈАНОСКА ДАВКОВА И ЌЕ СЕ ОБРАТИ ЛИДЕРОТ НА ВМРО- ДПМНЕ ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ.НЕДЕЛА 7МИ АПРИЛ, СО ПОЧЕТОК ВО 20 ЧАСОТ НА ПЛАТОТО ПРЕД СПОМЕНИКОТ НА МУЧЕТО ВО ГОЛЕМИОТ ГРАДСКИ ПАРК СТРУМИЦА.

Posted by Унија На Жени Вмро-Дпмне Струмица on Friday, 5 April 2019