УНИЈАТА НА МЛАДИ СИЛИ ОД СТРУМИЦА, ВАСИЛЕВО, БОСИЛОВО И НОВО СЕЛО, ДЕНЕСКА ВО ЦРВЕН КРСТ ПОДЕЛИЈА ПАКЕТЧИЊА И ПАКЕТИ СО ОБЛЕКА И ХРАНА!

декември 23, 2020

Унија на Млади сили ВМРО-ДПМНЕ:

Денеска во просториите на Црвен крст во Струмица, Унијата на Млади сили од регионов со општинските комитети на Струмица, Василево, Босилово и Ново село, подари новогодишни пакатечиња и пакети со облека и храна.

На овој начин ја продолжуваме нашата традицијата пред големите празници да ја нагласуваме потребата од еднаквост и меѓусебна поддршка помеѓу младите.

Драги пријатели, Нека ни е честита Новата 2021 Година, нека ни донесе здравје, радост и успех!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: