strumica denes logo

УНИЈА НА ЖЕНИ НА ВМРО-ДПМНЕ НА СРЕДБА СО АКТИВИСТКИТЕ ОД СТРУМИЦА

Автор:

Датум:

март 22, 2019

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Автор:

Датум:

март 22, 2019

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Унијата на Жени ВМРО-ДПМНЕ ОК Струмица вчера одржа состанок на кој пред околу стотина членки се обратија Претседателката Ласовска и Генералниот секретар Лилјана Затуроска. Жените кои се дел од Унијата се горди што Партијата застанува зад жена кандидат за Претседател на државата Професор Гордана Силјановска Давкова. Според коментарите од социјалните мрежи, реалноста во земјава е горка поради економската криза, предавствата и систем кој досудува казни од два века, како и повик до сите жени во земјата да излезат на Претседателските избори.