strumica denes logo

Унија на жени на ВМРО-ДПМНЕ избра претседателки во Босилово, Ново Село и Василево

Автор:

Датум:

јули 19, 2019

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Автор:

Датум:

јули 19, 2019

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Извршниот Комитет на Унија на Жени на седмата седница именуваше претседателки на УЖ во 29 Општински комитети, меѓу кои се и општинските комитети Босилово, Василево и Ново Село. Во општинскиот комитети во Ново Село функцијата Претседателка ќе продолжи да ја врши Силвана Маркова, а исто така на оваа позиција останува и Даниела Трајковска претседателка на општинкиот комитет во Василево. Ново назначена претседателка е Ефка Андонова која ќе раководи со општинскиот комитет во Босилово.