Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

УНИЈА НА МЛАДИ СИЛИ НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА: Сигурно и оваа депонија ви е дел од вашата „грижа“ за граѓаните на општина Струмица?

Home

УНИЈА НА МЛАДИ СИЛИ НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА:

ОО СДСМ-Струмица вчера на прес конференцијата зборуваа дека за само две години Владата предводена од СДСМ покажала што значи вистинска грижа за граѓаните. Сигурно и оваа депонија ви е дел од вашата „грижа“ за граѓаните на општина Струмица?