strumica denes logo

УМС НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА СО ДЕЛЕЊЕ НА ФЛАЕРИ СО МИСЛА НА БОРИС ТРАЈКОВСКИ ЗА МЛАДИТЕ, ЈА ОДБЕЛЕЖАА 15-ГОДИШНИНАТА ОД НЕГОВОТО ЗАГИНУВАЊЕ!

Автор:

Датум:

февруари 26, 2019

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Автор:

Датум:

февруари 26, 2019

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

 

Денеска ја одбележуваме 15-годишнината од загинувањето на Претседателот на Република Македонија  Борис Трајковски.

Во име на неговиот спомен УМС НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА додели симболични флаери со неговата мисла за младите:

“Верувам дека, како млади луѓе не живеете во предрасуди ,омраза и нетолеранција. Знам дека тоа можете да го докажете затоа што сте модерна генерација со безгранични можности и имате подобар пристап до достигнувањата на развиениот текст и технологијата.“– напишаа тие на својата официјална страница.