Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

Славе Андонов – кандидат за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ во општина Василево!

Home

ВМРО-ДПМНЕ денеска објави уште десет кандидати за градоначалници за локалните избори.

Антонијо Милошоски на прес-конфренција истакна дека изборот на кандидатите е врз основа на програмата за мандатот, анкетите меѓу локалното население и анкетите со можните протиивкандидати.

Нивниот кандидат за градоначалник во општина Василево ќе биде Славе Андонов, дипломиран правник и моментален претседател на ВМРО-ДПМНЕ во Василево.