Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

СЛАВЕ АНДОНОВ Е НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ВМРО-ДПМНЕ ВО ВАСИЛЕВО!

Home

Нов претседател доби и ВМРО-ДПМНЕ во Василево. Славе Андонов наредните четири години ќе го води Општинскиот комитет! Оваа одлука била донесена на седницата на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ!