Ристо Манчев објави дека Македонската дијаспора од Италија-Пијаченца ќе се врати на 17 октомври да ја дадат поддршката за ВМРО-ДПМНЕ!

септември 3, 2021

Ристо Манчев, кандидат за градоначалник на општина Босилово од ВМРО-ДПМНЕ:

Голема благодарност до македонската дијаспора од Италија – Пијаченца кои потекнуваат од општина Босилово за огромната подршка како кандидат за градоначалник на Општина Босилово. Поздрав и се гледаме на 17-ти Октомври.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: