ПРЕД МАЛКУ СЕ ОГЛАСИ ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ: Победа и голема одговороност, ви благодарам народе на Македонија!

октомври 17, 2021

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ:

Народот е определен. Надежта e родена. За секој човек во Македонија. Заеднички за новата иднина. Победа и голема одговорност!
Ви благодарам народе на Македонија!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: