Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

ОПШТИНСКИ КОМИТЕТ НА УНИЈАТА НА ЖЕНИ НА ВМРО- ДПМНЕ ВО ПОСЕТА НА ДНЕВНИОТ ЦЕНТАР ВО СТРУМИЦА!

Home

Денес во посета на Дневниот центар за деца со посебни потреби на Меѓуопштинскиот центар за социјални работи беше Унијата на Жени на ВМРО-ДПМНЕ – Струмица и го споделија предновогодишнотото расположение со децата корисници на дневниот центар. Како и секоја година децата добија новогодишни пакетчиња.