Мисајловски: В недела во Струмица на улица да им кажеме НЕ за хаосот што го создаваат!

јули 5, 2018

Владо Мисајловски на својот Фејсбук профил пишува дека Македонија заслужува европска иднина со многу работа, труд и реформи. Но се додека на оваа власт од поимите евроинтеграции и Европа им звони во главите само зборот ЕВРО, тешко од реформи.

Тој повика на масовна поддршка на протестов кој ќе се одржи в недела во Струмица.

-Недела во Струмица на улица да им кажеме НЕ на хаосот што го создаваат !!!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: