strumica denes logo

ГОРДАНА СИЛЈАНОВСКА-ДАВКОВА ВОДИ НА АНКЕТАТА НА СТРУМИЦА ДЕНЕС!

Автор:

Датум:

април 27, 2019

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Автор:

Датум:

април 27, 2019

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

СТРУМИЦА ДЕНЕС постави анкета со прашање „За кого ќе гласат струмичани на 5 мај?“. Во изминатите пет денови откако е поставена анкетата, за Проф. Гордана Силјановска-Давкова гласале 1.100 струмичани, а за Проф. Стево Пендаровски 833 струмичани. Доколку се’уште не сте гласале, тоа може да го сторите на следниот линк:

https://www.facebook.com/strumicadenes/posts/2471662526198100