strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) УНИЈАТА НА ЖЕНИ НА ВМРО-ДПМНЕ-СТРУМИЦА, ДЕНЕСКА ГО ПОСЕТИЈА ШТАНДОТ НА „ПОРАКА“

Автор:

Датум:

април 7, 2018

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Автор:

Датум:

април 7, 2018

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Претседателката на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ,Струмица-Тања Достинова, заедно со неколку членови денеска го посетија штандот на Центарот за поддршка на лица со интелектуална попреченост „Порака“ кој е поставен пред млечниот ресторан „Карпош“. Tие се дружеа, разговараа и купија рачно изработени велигденски украси. Инаку, парите собрани од продажбата ќе бидат искористени за опремување на Социјалниот клуб „Порака“ во Струмица.