Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

(ФОТО) ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА УМС НОВО СЕЛО И МК САМОИЛОВО!

Турнир во мал фудбал во организација на УМС Ново Село, МК Самоилово. Спортски дух, пријателска атмосфера и многу дружење. Десетина екипи од месните комитети на Ново Село, Самоилово, Ново Коњарево, Зубово, Старо Коњарево, Струмица, Босилово се дружеа и спортуваа.

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif