Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

ДЕНЕСКА ВО СТРУМИЦА СЕ ОДРЖА ЕКОЛОШКА АКЦИЈА НА УМС НА ВМРО-ДПМНЕ ПОД МОТОТО „ЧИСТА СРЕДИНА, ЗДРАВИ НАВИКИ“

Денеска Унијата на Млади Сили на ВМРО- ДПМНЕ во Струмица и регионот ја спроведоа еко акцијата за да го одбележат светскиот ден за заштита на животната средина. Младите ги чистеа локациите Спомен костурница над Струмица и патот до Депонија Добрешинци. На настанот присуствуваа Дајанчо Ефтимов член на Извршниот комитет на Партијата и Владимир Ристов Потпретседател на Унијата на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ.

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif