Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

Д-Р ПЕТАР МАРКОВ Е НОВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ВМРО-ДПМНЕ ВО НОВО СЕЛО!

Home

Освен нов претседател на струмичкото ВМРО-ДПМНЕ, синоќа на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ беше избран и претседател на ВМРО-ДПМНЕ во Ново Село. Таму партијата ќе ја води Д-р Петар Марков, додека во Босилово претседател на партијата ќе биде Мито Андонов.