Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

УМС НА ВМРО ДПМНЕ-СТРУМИЦА: НА ПРЕТХОДНАТА ОБЈАВА ЗА ДУПКИТЕ НИЗ УЛИЦИТЕ ВО СТРУМИЦА РЕАГИРАВТЕ, НО ИЗГЛЕДА ОВИЕ ДУПКИ ГИ ЗАБОРАВИВТЕ?

Home

Унија на Млади Сили на ВМРО – ДПМНЕ О.К. Струмица:

На претходната објавата на УМС поврзана со дупките низ улиците во Струмица реагиравте уште наредниот ден, но изгледа овие дупки ги заборавивте? Тука сме да ве потсетиме 🙂