Perdormire
СДСМ

ЗОРАН ЗАЕВ: ПРЕКРАСНО Е ДА БИДЕШ ВО СТРУМИЦА ЗА ПРАЗНИЦИТЕ СО СЕМЕЈСТВОТО И ПРИЈАТЕЛИТЕ!

Зоран Заев-Претседател на СДСМ:

„Прекрасно е да бидеш повторно дома за празниците, со семејството, со пријателите. Денеска со сопругата го посетивме хуманитарниот новогодишен базар, иницијатива на Форумот на жени на ОО СДСМ Струмица. Средствата собрани од донациите ќе ги донираат на социјално загрозените семејства.

Во период на големи празници, овој базар ја испраќа пораката на солидарноста, на топлината на домот, на можноста да помагаме на секој, секаде каде што можеме и во секое време.“