Home

Perdormire
СДСМ

ЗОРАН ЗАЕВ: ЈА ЗАЈАКНУВАМЕ ПОДДРШКАТА НА МАКЕДОНСКИТЕ КОМПАНИИ!

Home

Зоран Заев, претседател на СДСМ и кандидат за премиер на Република Македонија:

Ја зајакнуваме директната поддршка на македонските компании. ✊🇲🇰 Клучната поддршка ќе биде насочена токму кон најголемиот сектор за вработување и најсилниот потрошувач – микро и малите компании.

Компаниите во валандовско што ги посетив ги уверив дека ја имаат нашата поддршка за развој, за да го модернизираат своето производство и да станат поконкурентни за извоз.

Нашата цел е микро и малите компании да станат средни, средните големи, а големите компании да генерираат приход на конкурентниот, заеднички европски пазар. #Можеме