ЗОРАН ЗАЕВ: ИЗБОРИТЕ ЌЕ БИДАТ БЕЗБЕДНИ, ГРАЃАНИТЕ ДА ИЗЛЕЗАТ ДА ГЛАСААТ, ЗА ДА ГИ ВРАТИМЕ ИНСТИТУЦИИТЕ!

јуни 12, 2020

Зоран Заев, претседател на СДСМ:

Изборите ќе бидат безбедни, граѓаните да излезат да гласаат, за да ги вратиме институциите! Сите имаме обврска, и истата ќе ја исполниме крајно одговорно.

Секој од нас ќе помине по 2-3 минути на гласачкото место. Како што одиме секој ден зашитени со маски во маркет, на пазар и се дезинфицираме во секој јавен објект – тогаш истото ќе го направиме на гласачкото место.

Важно е за државата да има функционални институции, кои се неопходни за справување со вториот бран на вирусот, но и за рестарт на економијата.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: