Home

Perdormire
СДСМ

ЗОРАН ЗАЕВ: ИЗБОРИ МОРА ДА ИМА ВО НАЈБРЗ МОЖЕН РОК!

Home

Зоран Заев:

Избори мора да има и тоа во најбрз можен рок.

Потребни се целосно функционални институции за заштита на јавното здравје,

поставување и водење на новата развојна македонска економија.

Ги повикувам сите партии и чинители – да ги ставиме потребите на државата и граѓаните на прво место.