Home

Perdormire
СДСМ

СТОЛЕ КОЦИРОВ РЕИЗБРАН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СДММ-СТРУМИЦА!

Home

Столе Коциров, претседател на СДММ-Струмица:

На седницата на Извршниот одбор на #СДММ сум назначен за вршител на должност Претседател на ЛК СДММ Струмица.
🔸Огромна благодарност за укажаната доверба да ја предводам младината на СДСМ Струмица до уште една победа🔸
🔺Заедно со младите, ќе се залагаме уште повеќе и уште подобро🔺