Home

Perdormire
СДСМ Струмица

СДСМ најави победа во прв круг во Валандово, Дојран, Крива Паланка и Лозово!

Home

Од СДСМ брифираат дека нивните кандидати за градоначолници во Валандово, Дојран, Крива Паланка и Лоцозо ќе победат во првиот круг. Убедливо водство со можност за победа во прв круг во Струмица, Ресен, Бутел и Крушево, велат од СДСМ.