Perdormire
СДСМ

(ОФИЦИЈАЛНО) КОСТА КОСТАДИНОВ КАНДИДАТ ЗА ПРАТЕНИК ОД СТРУМИЦА, ЗОРАН ЗАЕВ ЌЕ БИДЕ НОСИТЕЛ НА ЧЕТВРТАТА ИЗБОРНА ЕДИНИЦА!

На Листата на кандидати за пратеници вечерва, 24 конгрес на СДСМ на фаворизирачкото место ја потврди кандидатурата на досегашниот пратеник од Струмица – Костадин Костадинов. На листата на СДСМ за четврта изборна единица има неколку кандидати од југоисточниот регион, додека носител на листата ќе биде Зоран Заев.