МАРЈАН ЈАНЕВ ОД СДСМ ПОВТОРНО ЌЕ СЕ БОРИ ДА БИДЕ ГРАДОНАЧАЛНИК НА ВАСИЛЕВО!

јули 14, 2021

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев влера на прес конференција ги објави дел од кандидатите за градоначалници на претстојните локални избори. Тој истакна дека поднесени биле 630 кандидатури за градоначалници и 5000 кандидати за советници. Во трката за градоначалник на општина Василево, повторно ќе се бори сегашниот градоначалник Марјан Јанев.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: