Home

Perdormire
СДСМ

КОСТАДИН КОСТАДИНОВ И ЗОРАН ЗАЕВ НА ЛИМОНАДА ВО „БИСЕР“, А ПОТОА НА РАЗГОВОР СО СТРУМИЧАНИ!

Home

Костадин Костадинов, кандидат за пратеник од редовите на СДСМ во Струмица: 

После ладна лимонада во познатиот струмички Бисер, на овие струмички горештини, со претседателот Заев прошетавме по струмичкото Корзо. Разговаравме со дуќанџиите, со луѓето на тезгите. Нашата држава се развива од секој аспект. Ги зголемивме платите, со тоа и пензиите. Даваме шанса на младите да отпочнат свој бизнис преку мерките за развој на младинското претприемништво.

Можеме уште повеќе и уште подобро!
#Можеме