strumica denes logo

КОСТА КОСТАДИНОВ: АИРЛИЈА ПОМАЛИ СМЕТКИ, НАМАЛЕНО ДДВ ЗА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ОД 18% НА 5%

Автор:

Датум:

јули 15, 2021

Категории:

СДСМ

Автор:

Датум:

јули 15, 2021

Категории:

СДСМ

Коста Костадинов, пратеник од редовите на СДСМ:

Го намаливме ддв за електрична енергија од 18% на 5%.

Иако ВМРО-ДПМНЕ на секој начин се обидоа да го блокираат законот, на крај сепак успеавме.

Аирлија помали сметки.