КОСТА КОСТАДИНОВ: 0 ДЕНАРИ ЗА ПАТНИ ТРОШКОВИ, 0 ДЕНАРИ ЗА СЛУЖБЕН ТЕЛЕФОН И 0 ДЕНАРИ ЗАКУП ЗА СТАН!

јуни 27, 2021

Коста Костадинов, пратеник од редовите на СДСМ:

Искрениот пристап кон вас што ме плаќате продолжува и никогаш нема да се смени дури ја имам честа од вас граѓаните на Струмица да бидам во политиката.
Во овој мандат Коста Костадинов има потрошено од парите на граѓаните.

0 денари за патни трошоци!
0 денари за службен телефон!
0 денари закуп за стан!

Ако се сака се може.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ