strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СДСМ-СТРУМИЦА СО УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА ЕКО АКЦИЈА КАЈ СПОРТСКИОТ КОМПЛЕКС „ПАНДЕВ“

Автор:

Датум:

септември 23, 2019

Категории:

СДСМ

Автор:

Датум:

септември 23, 2019

Категории:

СДСМ

Струмичките социјалдемократи вчера спроведоа успешна еко акција кај спортскиот комплес „Пандев“ во Струмица. Социјалдемократите кои беа во голем број, порачаа дека дека да се продолжи со еко акциите, бидејќи најважно е општината во која живееме да биде чиста и здрава.

„Струмичани денеска потврдија дека си го сакаат градот. Успешно е спроведена еко акцијата кај спортскиот комплекс Пандев. Благодарност до сите кои што учествуваа во акцијата. Продолжуваме понатаму, затоа што сакаме живот во чиста и здрава средина.“ – напишаа тие.