Home

Perdormire
Василево Политика

СЛАВЕ АНДОНОВ: ИМАМЕ ПРОЕКТИ КОИ СЕ ВАЖНИ ЗА ГРАЃАНИТЕ И НУДАТ РЕШЕНИЕ ЗА МНОГУ ПРОБЛЕМИ ВО ОПШТИНА ВАСИЛЕВО!

Home

СЛАВЕ АНДОНОВ, КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК ОД РЕДОВИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ЗА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО:

Горд сум на нашата програма. Имаме проекти кои се важни за граѓаните и нудат решение за многу проблеми. Денес програмата ја презентиравме во Висока Маала.

Доаѓаме од врата на врата во секое село. Ќе зборуваме за решенија.