strumica denes logo

ЗЛАТНО МОМЧЕ: МАРТИН ГОЦЕВ ОД СТРУМИЦА Е ШАМПИОН ВО МАКЕДОНИЈА ВО ШАХ!

Автор:

Датум:

декември 11, 2022

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

декември 11, 2022

Категории:

Струмица

На државното првенство во шах до осум години, малиот струмичанец Мартин Гоцев, освои прво место и стана шампион во Македонија во Шах. Гоцев е член на Шаховскиот Клуб ЦАРЕВИ КУЛИ од Струмица кој веќе ги покажува првите големи успеси. Струмица отсекогаш била лидер во сите спортови, искрени честитки од тимот на Струмица Денес!