ЗДРАВА КОТЛИНА: ДЕПОНИЈА ОД АФРИКА – СРАМ И БЕДА ЗА СТРУМИЧАНИ!

јуни 26, 2021

ЗДРАВА КОТЛИНА:

ДЕПОНИЈА ОД АФРИКА

Моменталната ситуација со депонијата е ваква. Афричката прашина во комбинација на чадот и смрадот од запалената депонија е убиствена комбинација. Но нас струмичани ништо не може да не натера да ја отвориме устата и да гукнеме некоја прикладна дума. Ние сме неуништиви. И нашите деца исто.

Ај, нека сме живи и здрави!

СРАМ И БЕДА ЗА СТРУМИЧАНИ!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: