ЗАВРШИ СТАВАЊЕТО ВТОР СЛОЈ АСФАЛТ НА УЛИЦАТА „БРАЌА МИНКОВИ ВО СТРУМИЦА!

ноември 8, 2021

Денеска заврши ставањето втор слој асфалт на улицата „Браќа Минкови“ и градежната механизација веднаш се префрли на улицата „Сава Ковачевиќ“.

Тука нов асфалтен слој се става на потегот од улицата „Ванчо Китанов“ до улицата „11-ти Октомври“.

На почетните активности на оваа улица присуствуваше градоначалникот Костадин Костадинов поттикнувајќи ги изведувачите на позабрзана динамика во реализацијата на оваа градежна офанзива, за да може да се спроведат и останатите планирани активности.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: