Home

Perdormire
Струмица

ЗАВРШИ РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА ДЕЛ ОД ПОКРИВОТ ВО ООУ „САНДО МАСЕВ“ ВО СТРУМИЦА, ПОСТАВЕНА Е И ТЕРМОИЗОЛАЦИОНА ФАСАДА НА СТАРИОТ ДЕЛ НА УЧИЛИШТЕТО „ДАМЕ ГРУЕВ“ ВО КУКЛИШ!

Home

Коста Јаневски, градоначалник на општина Струмица:

📣Ветено – реализирано
✅Во ООУ „Сандо Масев“ во Струмица заврши реконструкцијата на дел од покривот, односно, на спортската сала со соблекувалните и предниот дел на училиштето.
✅Во ООУ „Даме Груев“ во Куклиш заврши поставувањето на термоизолационата фасада на стариот дел од училиштето.
#СтрумицаГрижливГрад