ЗАПОЧНА ДОГРАДБАТА НА КЛОН 2 НА ГРАДИНКАТА „ДЕТСКА РАДОСТ“ КАЈ ГОЛЕМИОТ ГРАДСКИ ПАРК ВО СТРУМИЦА!

август 7, 2020

Започна доградбата на Клон 2 на градинката ,,Детска радост” кај големиот градски парк. Во објектот со површина од 350 метри квадратни ќе бидат згрижени 53 деца од предучилишна возраст.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: