Home

Perdormire
Струмица

ЗАПОЧНА АРМИРАЊЕТО НА ВЛЕЗНАТА ПОДНА ПЛОЧА – РЕКОНОНСТРУКЦИЈАТА И УРЕДУВАЊЕТО НА ПОРОЈОТ „КРУШЕВСКА РЕПУБЛИКА“ ПРОДОЛЖУВА!

Home

Коста Јаневски, градоначалник на општина Струмица:

🏗Реконструкцијата и уредувањето на поројот за атмосферски води „Крушевска Република“ се одвива според планираната динамика. По стартните активности започна армирањето на влезната подна плоча.

🌧🌳Ја подобруваме функционалноста и урбаниот изглед на овој канал.