strumica denes logo

ЖАН ДРВОШАНОВ: Секоја средба со Владиката Јаков е значајна, секој пријателски совет охрабрува!

Автор:

Датум:

септември 22, 2021

Автор:

Датум:

септември 22, 2021

ЖАН ДРВОШАНОВ:

Денеска во Соборниот храм Свети Кирил и Методиј го сретнавме Епископот Јаков викарен епископ Струмички. Секоја средба со Владиката е значајна, секој пријателски совет охрабрува.