strumica denes logo

ЖАН ДРВОШАНОВ: ГИ ПОВИКУВАМ СТРУМИЧАНИ НА ПРОТЕСТ ПРОТИВ ПОНИЖУВАЧКИОТ ПРЕДЛОГ ЗА МАКЕДОНИЈА!

Автор:

Датум:

јули 1, 2022

Автор:

Датум:

јули 1, 2022

Жан Дрвошанов, претседател на ВМРО-ДПМНЕ Струмица:

Почитувани,
За Македонија се работи!
Народниот ПРОТЕСТ против понижувачкиот предлог за Македонија ќе се одржи во Скопје, утре сабота 2 јули со почеток во 19:00 часот.
Општинскиот комитет ги повикува заинтересираните за протестот да се пријават во комитетот.