ЗА ЕДЕН ЧАС ЗАПОЧНУВА НАРОДНАТА БЛОКАДАТА НА ПАТНИОТ ПРАВЕЦ СТРУМИЦА-РАДОВИШ ПРОТИВ ПОНИЖУВАЧКИОТ ПРЕДЛОГ ЗА МАКЕДОНИЈА!

јули 8, 2022

Жан Дрвошанов, претседател на ВМРО-ДПМНЕ Струмица:

Pеток, 8 јули 2022, 13 часот.
Народна блокада – протест против понижувачкиот предлог за Македонија!

Блокада на патниот правец Струмица – Радовиш на влезот на Василово.

Ултиматум! Не, благодарам!

Сите на блокадите!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: